AIB Accountancy & Belastingadvies heeft cliëntgerichtheid hoog in het vaandel.

Wij hechten waarden aan de te leveren kwaliteit en bedienen u optimaal.

Maar houden altijd rekening met uw wensen, eisen en voorkeuren.

- Dhr. F. (Floris) Bruin RA, oprichter AIB Accountancy & Belastingadvies

Over AIB Accountancy & Belastingadvies

Het leveren van optimale kwaliteit en optimale cliëntgerichtheid gaan vaak niet hand in hand, bij AIB Accountancy & Belastingadvies wel. Wij hechten niet alleen waarde aan de kwaliteit die wij leveren, maar ook het onderlinge contact. Prettig onderling contact is bij ons de basis voor een succesvolle samenwerking.

Onze klanten typeren ons als een jonge en dynamische organisatie waarbij een persoonlijke benadering, betrokkenheid en pro-actief handelen centraal staan. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden en advisering omtrent jaarrekeningen en belastingaangiften van kleine en middelgrote ondernemingen en ondernemers.

Kwaliteit
%
Cliëntgerichtheid
%

Wat maakt onders anders?

De visie van AIB Accountancy & Belastingadvies is dat de kwaliteit van een dienstverlening niet wordt bepaald door de grootte van het kantoorpand of de complexe interne structuren. De kwaliteit wordt, in onze ogen, bepaald door de toegevoegde waarde die uw dienstverlener u als ondernemer kan bieden.

Wij bieden een toegevoegde waarde die zich niet alleen kenmerkt door scherpe tarieven, maar vooral door de hooggekwalificeerde werknemers en persoonlijke betrokkenheid. De kwaliteit die u verwacht bij een groot en duur kantoor krijgt u bij ons geleverd, maar dan wel op een persoonlijke en interactieve manier.

U bent welkom bij AIB Accountancy & Advies

Neem telefonisch contact op, of stuur ons een mail voor een vrijblijvend gesprek.
Call Now Button