Belastingadvies

Wij van AIB Accountancy & Belastingadvies vinden dat accountancy en belastingadvies hand in hand gaan. De accountant onderhoudt immers veelal het contact met de ondernemer en zal op de hoogte moeten zijn van de ontwikkelingen van de onderneming. Daarnaast moet de accountant in staat zijn om fiscale kansen en risico's te herkennen en bij u aan te kaarten. Pro-activiteit is hierbij het sleutelwoord, aangezien actie vereist is voordat de aangifte gedaan moet worden.

De adviseurs van AIB Accountancy & Advies hebben aanvullende fiscale opleidingen genoten en zijn daardoor prima uitgerust om de meest voorkomende diensten te verrichten. Over het algemeen zal het hierbij gaan om diensten die direct samenhangen met accountancy-opdrachten. Wij hebben het hier over:

- Het verzorgen van de aangiften vennootschapsbelasting;
- Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor zowel ondernemers als particulieren;
- Het verzorgen van de aangiften omzetbelasting.

Wij van AIB Accountancy & Belastingadvies vinden echter ook dat een goede adviseur moet weten waar de grenzen van zijn of haar kennis liggen. Daarom hebben wij een breed netwerk van specialisten. Zij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen van alle ontwikkelingen en best-practices binnen hun vakgebied. In overleg met u en afhankelijk van het belang kunnen wij deze specialisten inschakelen en raadplegen.

Meer weten over onze dienstverlening?

Call Now Button