Het netwerk van AIB Accountancy & Advies

AIB Accountancy & Belastingadvies heeft samenwerkingsverbanden met meerdere accountantskantoren en belastingadvieskantoren in onze regio. Vanuit dit netwerk kunnen wij optimaal inschatten welke kennis u nodig heeft voor specifieke vraagstukken. Op deze wijze bent u altijd optimaal voorzien van de juiste kennis en kwaliteit op maat.

Daarnaast heeft AIB Accountancy & Belastingadvies een waarnemingsovereenkomst met een ander accountantskantoor. Zo bent u ervan verzekert dat uw administratie, bij ziekte of andere vorm van langdurige uitval, altijd gewaarborgd is, zonder dat de tarieven veranderen.

Met betrekking tot de loonadministratie werkt AIB Acountancy & Belastingadvies samen met een gespecialiseerd kantoor. Loonadministratie is een vak apart waarbij kennis van specifieke arbeidswetgeving noodzakelijk is. Middels onze samenwerking kunnen wij deze dienst tegen concurrerende prijzen aanbieden.

Op het moment dat om welke reden dan ook toch extra kosten optreden dan zullen deze te allen tijde vooraf met u in kaart gebracht worden en zal gezamenlijk overleg hieromtrent plaatsvinden. U betaalt alleen voor de expertise als het echt nodig is.

U bent welkom bij AIB Accountancy & Advies

Neem telefonisch contact op, of stuur ons een mail voor een vrijblijvend gesprek.
Call Now Button